-
عضو ثابت والاموزیک

بهترین های مدرن تاکینگ - (Modern Talking (Greatest Hits
داشتم پست های این سبک پاپ و می دیدم که دیدم جای آهنگ های مدرن تاکینگ خالیه!! گفتم واقعا حیفه که اینطوریه برای همین الان می خوام بهترین آهنگاشون و برای دانلود بگذارم تا بقیه هم یه تجدید خاطره ای داشته باشن!
خلاصه ای از سرگذشت گروه:گروه مدرن تاکینگ در اواخر سال ۱۹۸۴ در برلین تشکیل شد (آندرس ۲۱ ساله بود) و به طور غیرمنتظرهای با ساختن ترانه «You're My Heart, You're My Soul (تو قلب منی، تو روح منی)» به محبوبیت فراوانی دست یافت، و پس از آن ترانههای «You Can Win If You Want (اگه بخوای میتونی برنده باشی» و «Cheri, Cheri Lady» را ساختند. آنها در بین سالهای ۱۹۸۵ و ۱۹۸۷ هر سال دو آلبوم عرضه میکردند و آثارشان در سرتاسر تلویزیونهای اروپا نمایش دادهمیشد. این گروه در سال ۱۹۸۷ از هم گسست، ولی آن دو دوباره در سال ۱۹۹۸ به هم پیوستند و یک بار دیگر در صدر جدول قرار گرفتند. بوهلن و آندرس دوباره در سال ۲۰۰۳ به دلیل ناسازگاری که با هم داشتند از هم جدا شدند (آنها هیچگاه با یکدیگر رابطهٔ دوستانهای نداشتهاند). توماس آندرس به محض جدایی به طور انفرادی شروع به ساخت آثار کرد، در حالی که بوهلن در همان موقع بیشتر وقتش را صرف کاری جدید کرده بود.(منبع:دانشنامه آزاد پارسی)
ولی یه چیز درباره ی خودم بگم که من بچه بودم آخرش یه کاست از همین مدرن تاکینگ داشتم و یه واکمن،هر دفعه خودم واسه خودم اینو پلی می کردم،کلی هم حال می کردم باهاش! هیچی هم که نمی فهمیدیم،همینطور الکی یه چی می گفتیم.gif)
در هرحال، در هر پست چند آهنگ برتر این گروه رو میذارم(بیت ریت همه ی آهنگ ها 128 هست)
“Sometimes I Can Only Groan,Suffer,& Pour Out My Despair at the Piano”
-
9 کاربر از Death_Waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند
-
09-10-2012 10:21 AM
# ADS
Circuit advertisement
-
سلام.
من هم خیلی دلم میخواست یه پست درباره مدرن تاکینگ بزنم، اما بنا به دلایلی نزدم. خوشحالم که شما این حرکت رو آغاز کردید. انصافا بعضی از آهنگهاشون هیچ وقت از خاطره ها پاک نخواهد شد.
در کل ممنونم دوستم.
وطنم، ایرانم
عید آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم.
-
5 کاربر از محمد ایزدی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند
-
عضو ثابت والاموزیک

خواهش میکنم! در آینده آثار بیشتری از این گروه قرار می دهم.
-
3 کاربر از Death_Waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند
-
-
این کاربر از vmusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است
-
عضو ثابت والاموزیک

خواهش...!!
واقعا کارهاشون زیبا هستن! با اینکه صدها بار به این آهنگ ها گوش دادم، هنوز برام تازگی دارن و هیچوقت دلم و نمی زنند!
-
این کاربر از Death_Waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است